Wat doet Ruud Helling Klus+, uw klusbedrijf in Rijnsburg?

Elke klus is uniek. Ruud Helling Klus+ voert velerlei kluswerkzaamheden uit. Wij geven daar graag wat voorbeelden van. Wilt u iets anders of heeft u vragen, kunt u die uiteraard vrijblijvend stellen. Wij geven u graag advies.
 

Onderhoudswerkzaamheden

Naast het uitvoeren van veelvoorkomende werkzaamheden, verzorgen wij ook het onderhoud voor particulieren en bedrijven. Hieronder vallen >>

Bekijk de specifieke klussen
  • houtrot-reparaties
  • schilderwerk
  • sloten vervangen
  • deuren afhangen
  • (kleine) reparaties
  • dakgoten schoonmaken
  • vervangen van kitranden
  • vervangen van kranen

Badkamers

Eén van de werkzaamheden die vaak voorkomen, is het verbouwen van een badkamer. Vaak gaat het om het slopen van de bestaande badkamer om daarna weer een nieuwe badkamer te realiseren.

Wij werken hierbij met onze eigen leveranciers. Deze hebben een uitgebreide showroom waar u op uw gemak kunt rondkijken. Een van de medewerkers staat u ter plaatse bij. Samen met hem of haar zoekt u de spullen uit die u wilt hebben, waarna er een offerte wordt opgemaakt. Deze offerte nemen wij uitgebreid samen door.  

Bekijk de foto’s

Zodra alles rond is, bestellen wij de nodige artikelen. Dan begint het slopen van de oude badkamer. Wij voeren uiteraard alles netjes af, totdat de badkamer helemaal kaal is. Vervolgens voeren wij de gehele bouw zelf uit. Dit behelst onder andere het leidingwerk, stucen, tegelen en de montage. U heeft dus niet te maken met een tweede partij.

Stukje bij beetje ziet u de nieuwe badkamer verschijnen. Wij gaan daarbij uiterst secuur te werk en overleggen veel met u.

Na de werkzaamheden nemen wij het afval netjes mee en ruimen wij de boel op. Indien gewenst, hebben wij ons eigen schoonmaakteam dat de badkamer gebruiksklaar oplevert.

Zolderverbouwingen

Het verbouwen van een zolder is meestal een grote klus. Het idee is doorgaans om de zolder functioneler in te richten. Onder andere door de ruimte onder de schuine kap beter te benutten, witgoed netjes weg te werken en eventueel dakisolatie toe te passen of te vernieuwen. Ook het plaatsen van een dakraam of dakkapel behoort tot de mogelijkheden.

U krijgt te maken met het plaatsen van wanden, het aanleggen van elektra, het afwerken van het plafond, stucen, het leggen van vloeren, aanleggen van CV en eventueel behangen of sauzen.

Bekijk de foto’s

Klus+ is dusdanig allround, dat wij al deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Het scheelt u een hoop tijd, communicatie en kosten wanneer dit door één bedrijf wordt gedaan. U heeft maar één aanspreekpunt.  Afspraak is Afspraak !

Keukens

Meestal zullen onze werkzaamheden bestaan uit het gereedmaken van de ruimte waarin de keuken komt te staan. U kunt dan denken aan het aanpassen van elektra, riolering, gas en water. Ook eventuele bouwkundige aanpassingen nemen we mee. Het verlagen van het plafond, bijvoorbeeld, of het verplaatsen van een muur. Stofarm. 

Bekijk de foto’s

Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond, kan de keukenleverancier de keuken plaatsen. Wij kunnen dit ook voor u doen.

Dakramen

Een dakraam heeft vele voordelen. Zo komt er meer daglicht binnen, kunt u goed ventileren en verhoogt uw wooncomfort. Dakramen hebben diverse opties, zoals zonwering, raamdecoratie en rolluiken. U kunt kiezen tussen het handmatig bedienen van het dakraam of dit elektrisch te doen. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing voor de betreffende ruimte. Een bezoek aan de showroom van de leverancier behoort daarbij tot de mogelijkheden. Daar kunt u de dakramen in de diverse opstellingen bekijken.

Bekijk de foto’s

Zodra de keuze is gemaakt, regelen wij de bestelling en het plaatsen van het dakraam. Voordat de werkzaamheden beginnen, dekken wij de werkruimte goed af. Hierna maken wij een sparing in het dak en plaatsen wij het raam. De optimale positie van het dakraam hebben wij vooraf samen bepaald. Na de werkzaamheden ruimen wij netjes op. Indien nodig, vegen of stofzuigen wij even. Uiteraard nemen wij al het bouwafval met ons mee.

Vloeren

Ruud Helling Klus+ vervangt vloeren en legt ook nieuwe exemplaren. Wij kunnen u een aantal bedrijven aanbevelen waar u, als u dat wilt, een kijkje kunt nemen in de showroom. Als u uw beslissing heeft genomen, regelen wij de rest. Zo heeft u altijd met één partij te maken.

Samen met u kijken wij wat de mogelijkheden zijn en of er nog voorbereidend werk gedaan moet worden, bijvoorbeeld als u vloerverwarming wilt.

Bekijk de foto’s

Zodra dit geregeld is, kan er worden begonnen met het leggen van de vloeren. Wij trachten tijdens de werkzaamheden zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Het eindresultaat is een strakke, netjes gelegde vloer waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Schilder- en spuitwerkzaamheden

Ruud Helling Klus+ pakt ook schilderwerk op, zowel binnens- als buitenshuis. Wij werken nauw samen met Schildersbedrijf P.A. Helling. Zij zijn gespecialiseerd in schilder-, saus-, en behangwerkzaamheden. Bovendien beschikken zij over een eigen spuiterij voor onder meer het spuiten van meubels, deuren en keukens. Wij blijven uw aanspreekpunt, dit garandeert een vlotte communicatie.

Bekijk de foto’s

Dakwerkzaamheden

Wij voeren alle werkzaamheden aan alle daken en pannendaken veilig voor u uit. Reparaties of vervangingen zijn dan ook geen probleem. Ook verzorgen wij zinkwerk en dakgoten.

Bekijk de foto’s

Tijdens het werken aan een dak, kunnen zich onverwachte problemen voordoen. Bijvoorbeeld balken, dakhout en boeidelen die verot zijn. Ook kan er iets mis zijn met de isolatie. Wij zullen hierover met u in overleg gaan en u een passende oplossing bieden. 

Tuinwerkzaamheden

Wij realiseren met ons klusbedrijf bouwkundige werkzaamheden in de tuin. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een schutting, tuinhuis of afdak, maar ook het aanleggen van elektra of waterleidingen. Ook het ophangen van buitenlampen en het plaatsen van vlonders is geen enkel probleem.

Bekijk de foto’s

Centraal stofzuigsysteem

Velen denken bij het woord 'stofzuiger' aan een mobiel apparaat dat men achter zich aan trekt door het gehele huis heen. Wanneer wij spreken over een stofzuiginstallatie, hebben wij het over een stationair apparaat dat op zolder of in de garage wordt geplaatst.

Wij leggen pvc-buizen door de woning, lopend van de zuigunit tot de muur of vloer. De openingen werken wij netjes af met zogenaamde sluitbare stofcontacten. Deze stofcontacten bevinden zich op strategische plaatsen in de woning. Met één slang heeft u overal bereik. Om te kunnen stofzuigen, steekt u simpelweg de slang van de stofzuiger in dit stofcontact. De stofzuigerunit slaat dan aan en u kunt beginnen met stofzuigen. Dit systeem heeft grote voordelen:

Het is ideaal voor mensen met astma, COPD of allergieën . De aangezogen lucht wordt niet meer in de ruimte teruggeblazen, zoals bij de traditionele stofzuiger, maar wordt naar buiten afgevoerd.

Neem hierover contact met ons op

Het is stiller . Doordat de motorunit zich ergens anders in de woning bevindt, heeft u aanzienlijk minder last van herrie. Dit is een groot voordeel voor particulieren, maar ook voor kinderdagverblijven, winkels en kantoren.

Schoner . Een traditionele stofzuiger blaast zijn lucht terug in de ruimte waarin u aan het werk bent. Daar komt een typische, doordringende geur bij vrij. Doordat de stofzuiger niet langer achter u staat, heeft u hier geen last meer van.

Sterker. Stofzuigunits hebben grotere motoren en hebben daardoor veel meer zuigkracht dan traditionele stofzuigers. Onze stofzuigunits worden aan de wand bevestigd en leveren de zuigkracht die u altijd al had gewild.

U zult wellicht denken dat dit systeem enkel gerealiseerd kan worden in nieuwbouwcomplexen, maar niets is minder waar. Door de slanke en simpele opzet van het systeem, is het goed mogelijk om deze in bestaande woningen te realiseren. Uiteraard is dit afhankelijk van de beschikbare ruimte en van uw wensen. Wij zullen samen met u kijken naar wat de mogelijkheden zijn.