Een klusbedrijf met ervaring in verbouw en renovatie werkzaamheden

Ruud Helling Klus+ bestaat als bedrijf sinds 2001 en sindsdien stofarm. Dat is beter voor uw gezondheid en bovendien hoeft u dan achteraf niet het hele huis af te stoffen. We krijgen hier veel positieve reacties op.
 

Wij denken met u mee

Nog een onderscheidend kenmerk van Ruud Helling Klus+, is dat er altijd met u meegedacht wordt. Wij opperen nieuwe ideeën en leggen helder uit wat de voor- en nadelen zijn van een bepaalde methode. Zo zoeken wij samen met u altijd naar de meest geschikte oplossing voor uw wensen. Vandaar, onder andere, ook die +.

Geen verrassingen
Wij bespreken elke klus van A tot Z. Grotere werkzaamheden vragen dan ook om een uitgebreidere offerte. Wij nemen rustig de tijd om de werkzaamheden met u te bespreken. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken, waarna wij deze op papier zetten in de vorm van een offerte.

Offerte aanvragen?

Neem contact op

Aangesloten bij de VLOK

VLOK is een branchevereniging voor klusbedrijven. Ruud Helling Klus+ is hierbij aangesloten. Dat is een garantie dat uw klus altijd naar wens wordt uitgevoerd. Wij hanteren dan ook dezelfde algemene voorwaarden als de VLOK. Deze zijn opgesteld in samenwerking met De Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. U kunt hier op de website meer over lezen.

Wat doen wij zoal?